Portfolio

Muutamia valikoituja juttuja vuosien varrelta.

Ystävällisten skottien Edinburgh (PDF)
Kaupunki kuin postikortti. Historia, kulttuuri ja ystävälliset ihmiset tekevät Edinburghista kaupunkimatkailijan paratiisin. Matkajuttu Edinburghista julkaistiin Seurassa 7/2013.

Intohimona käsityöolut (PDF)
Vierailu Skotlannissa BrewDogin panimolla. Näin syntyy maailman paras käsityöolut. OlutPOSTI 4/2013.

Asuntoautolla Islannissa (PDF)
Islannissa jylläävät luonnon mahtavimmat voimat. Paras tapa kiertää tätä uskomattoman kaunista satujen saarta on tehdä se matkailuautolla. Matkareportaasi Seura-lehdessä nro 5/2013.

Miehen koodi
Miesasialiikkeet, poliittiset miesryhmät ja niin edelleen. Vuonna 2009 mies on ajankohtaisempi kuin koskaan. Tämän jutun perusaineksia ovat kulttuuriset olettamukset ja myytit, jotka liittyvät miehenä olemiseen ja joista ajan saatossa on tullut todeksi muuttunutta historiaa. Maskuliinisuuden olemus on määritelty miehen suhteessa naiseen, mutta enää se ei ole niin helppoa. Tämän päivän todellisuus antaa tilaa monenlaiselle miehisyydelle. Juttu on tehty KirjaIN-lehden toimeksiannosta.

Ankat muuttivat huvilaan
Taidemaalari Kaj Stenvall asuu perheensä kanssa Turun Ruissalossa, Villa Roma -huvilassa. Historiallisessa miljöössä syntyvät myös kaikkien tuntemat ankkamaalaukset. Artikkeli on julkaistu Anna-lehdessä 9.8.2007

Robinia ei lannisteta
Suomalainen snooker-ammattilainen Robin Hull teki vahvaa paluuta lajin huipulle vakavan sairauden jälkeen. Harjoitussalilla Lontoossa tehty haastattelu on julkaistu Ilta-Sanomissa 7.3.2005

The McCoy’s Circus
The Osbournes esikuvanaan suomalainen tosi-tv siirtyi uuteen aikakauteen vuonna 2002. Tv-maailma seurasi kuvausryhmän mukana Andy McCoyn ja vaimonsa Angela Nicolettin vauhdikasta päivää. (Tv-maailma 23-24/2002)

Fryckmanin pakkolasku
Kiistoja Kouri-kaupoista, väärennetyistä leimamerkeistä, samppanjalasteista, konkurssipesistä. Pitkän pakoilun jälkeen pakkolasku Suomeen. Vuonna 2001 Peter Fryckmanin nimi oli kaikkien huulilla. Linkki City-lehden 11/2001 juttuun.